CASUAL PIZZA

Casual Pizza doo uvodi novi trend pripreme pizze u najkraćem mogućem roku i od najkvalitetnijih sastojaka koje možete da kombinujete po svojoj želji. Brza priprema na licu mesta od uvek svežih namirnica čiji se kvalitet svakodnevno kontroliše, čini naše pizze pravim hrskavim zadovoljstvom koje će oduševiti sve generacije.

Osnovu Casual Pizze čini sveže testo koje se nikada ne zamrzava, a period njegove fermentacije traje 24 časa. Sve naše pizze se prave ručno od samog početka, a za filovanje se koriste savršeni sos, različiti začini i povrće koje se 2-3 puta nedeljno nabavlja od proverenih domaćih uzgajivača.

Još jedna mogućnost koju Vam nudi Casual Pizza jeste kombinovanje sastojaka po Vašoj želji, bez ograničenja u njihovom broju. Svakog dana možete menjati i dodavati različite sastojke koji su Vam dostupni u našoj vitrini, bez promene cene.

Naše ljubazno i uslužno osoblje uvek stoji na raspolaganju ukoliko Vam zatreba pomoć prilikom kombinacije sastojaka za Vašu originalnu kreaciju pizze. Na primer: testo ∅32, pelat, pizza kačkavalj, šunka, pečurke, paradajz, rukola, susam... Bez ograničenja u broju sastojaka. Trend pravljenja sopstvene pizze sa ponuđenim sastojcima (i Vama vidljivim u našoj vitrini) počinje upravo ovde. Budite sopstveni kreator i umetnik. Činjenica da se priprema brzo, pogoduje kako poslovnim tako i ostalim ljubiteljima pizze, a naročito tokom pauze za ručak.

Casual pizze su dostupne u dve veličine: 32cm i 42cm. Iz naše ponude posebno se izdvajaju pice originalnog oblika: Mica Maca, Mačor Bucko, Mickey mouse, Zvezda, Srce, Cvet namenjene najmlađim ljubiteljima popularnog italijanskog specijaliteta.

Možete naručiti i neki od naših predloga koji su prepoznatljivi po zanimljivim kombinacijama ukusa: Fresh pizza, Green love, Veggies, BBQ Chicken, Meat & spices, White Mushroom... Za osveženje nakon obroka možete izabrati casual limunadu, sok od grejpa ili neki od popularnih gaziranih sokova.

Zar je moguće posluženje za samo 9 minuta? Sasvim sigurno uvodimo novi trend i prijatno iskustvo.

Pet razloga da volite ovaj trend naručivanja pizze:

  1. Brzo je. Ne treba Vam puno vremena da se odlučite da ćete jesti pizzu, jer naša pizza je spremna za svega 8 minuta.
  2. Vi birate sastojke. Dani "Da li želite origano ili ne?" su daleko iza nas. Casual pizze Vam omogućuju da izaberete sastojke iz naše velike ponude onako kako se to Vama sviđa.
  3. Zabavno je! Bez obzira da li planirate sastanak ili rođendan, Vaša odabrana pizza će sigurno izazvati oduševljenje i zadovoljstvo među svima.
  4. Zdrava je (potencijalno!). Jer koristimo odabrane sveže sastojke od domaćih uzgajivača.
  5. Jedna cena. Sve sastojke koje i koliko ih odaberete ne menjaju cenu. Bez dodatnog naplaćivanja.

Doživite čist hedonizam, uz naše slatke mafine neodoljivog čokoladnog ukusa i penušave strukture. Pored toga, tu su i fantastični kolačići sa suvim grožđem i čokoladom, kao i palačinke sa nutelom i plazmom.

Kada niste u prilici da nas posetite, obezbeđena je kućna dostava hrane radnim danima u periodu od 09-21:30h i nedeljom od 14-21:30h.

_pizza je uvek u modi_