casual-pizza-name

Casual Pizza online formular- Naručite pizzu online

I - Kontakt podaci:

Isporučujemo samo na teritoriji Novog Beograda i Zemuna. Dostava je putem eksterne kurirske službe i dodatno se naplaćuje.

Sva polja označena su obavezna.

II - Izaberite:

Na Vama je sada da izaberite Casual Pizzu iz našeg asortimana ili da napravite svoju pizzu sa svojim sastojcima.


Ukoliko se odlučite za Casual Pizzu iz našeg asortimana u polje "III - Izaberite veličinu pizze:" izaberite veličinu pizze i iz padajućeg menija izaberite Casual Pizzu, a zatim kliknite na dugme "Naručite".

Ukoliko želite da naručite Kids Pizzu preskočite polja "III - Izaberite veličinu pizze:" i "V - Izaberite sastojke:" i u polje "IV - Izaberite oblik Kids Pizze:" iz padajućeg menija izaberite oblik Kids Pizze, a zatim kliknite na dugme "Naručite".

Ukoliko želite da napravite sopstvenu pizzu po Vašem ukusu sa svojim sastojcima u polje "III - Izaberite veličinu pizze:" izaberite veličinu pizze, preskočite polje "IV - Izaberite oblik Kids Pizze:" i u polje "V - Izaberite sastojke:" izaberite sastojke, a zatim kliknite na dugme "Naručite".

III - Izaberite veličinu pizze:

IV - Izaberite oblik Kids Pizze:

V - Izaberite sastojke:

Baza:

Sir:

Meso:

Povrće:

Preliv:

Začini:

Cena je nepromenljiva bez obzira na broj sastojaka koje izaberete. Zbog kvaliteta proizvoda određeni sastojci mogu biti ograničeni u količini.

VI - Komentar:

U donjem obrascu možete napisati Vaš komentar, naručite pizzu i dodatno pojasnite Vašu porudžbinu.

Copyright 2018. Sva prava zadržana. CASUAL PIZZA d.o.o. Beograd-Novi Beograd.